2020 vége felé közeledve majd minden bejegyzés úgy kezdődik amely átgondolja mennyire nehéz volt számunkra ez az év. Én sem gondolom másként, viszont az átalakulást sokszor lehetőségként kell megélni és tanulni belőle. Semmi sem lehet számunkra hasznos, amiből nem tanulunk, és a lehető legrosszabb dolgokat is könnyebb úgy feldolgozni, ha a tanulságait visszük tovább.

Idén számomra ez a rengeteg változás egy régen tervezett álmomat váltatta velem valóra, és késztetett lépésekre. Önmagában már több mint 10 éve próbálkozom azzal, hogy elindítsak egy álláshirdetéseket megjelenítő honlapot ezen domain alatt, de a kezdeti tervekből várakozás, aztán a lehető legjobb megoldásra való törekvés lett, mely alapvetően megakadályozta az indulást. Ez egy olyan hiba amit azt hiszem sokan elkövetnek, de míg várnak a megfelelő indulásra elszalad az idő. Így történt ez velem is és morzsolt el éveket. A COVID szituáció segített abban hogy lássam mennyire szükségszerű a projekt indítása most, és ezzel együtt döntöttem úgy, hogy a perfekcionizmust félretéve folyamatos fejlesztésé lesz a főszerep, ezzel együtt pedig annak érdekében, hogy az előrelépés kézzel fogható és ismert lehessen erről blogot fogok vezetni.

A célom az induláskor az, hogy megtaláljam azon kulcs partnereket. Számomra a legfontosabb, hogy értékes állások jelenjenek meg a honlapon a keresők előtt. Éppen ezért olyan organizációkat fogok megkeresni akik számára szintén fontos, hogy minél több csatornán megjelenjen a kínálatuk. Egészségügyi intézmények, kórházak elsőként. Fizikai munkák, futárszolgálati állások kerülnek a fókuszba, de természetesen a piac alakulásától függ. Nem elfelejtve azon állásokat és interjúkat melyek kifejezetten az otthoni munkára, home office állásokra koncentrálnak.

Azt hiszem ez a munka nem csak kihívás, de szép feladat is… 2020.11.25 – We started 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.